dimarts, 14 de desembre de 2010

TED TALK: l'enginyer i emprenedor Bill Gross parla de com trobar noves fonts d'energiaBill Gross ha estat emprenedor des dels quinze anys, quan va fundar una companyia d’energia solar. Més tard, ha fundat altres companyies i actualment és el President i Director General d’Idealab (http://www.idealab.com/), una incubadora de noves idees d’on va sorgir, entre altres, la companyia Picasa.


En aquesta conferència, Gross parla de les seves experiències com a inventor des dels seus inicis. També parla d’un innovador sistema de cèl·lules solars i de qüestions que encara estan per resoldre.

En aquest enllaç podeu veure el vídeo i, si ho voleu, el podeu seleccionar amb subtítols en castellà o altres idiomes: http://www.ted.com/talks/lang/eng/bill_gross_on_new_energy.html

(Per cert, encara no està subtitulat al català però – si algú s’anima – pot fer-ho sol·licitant a TED col·laborar amb ells com a traductor/a de forma altruista)


La foto és de PiccoloNamek a wikimedia commons i representa un arc d'energia al voltant de l'electrode central d'una làmpara de plasma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada