divendres, 15 d’octubre del 2010

Conversa pública multimèdia al Cosmocaixa sobre ENERGIA FÒSSIL (22 d'octubre de 2010)

Segons informen serà una experiència multimèdia i es tractarà d’un: “debat informatiu sobre els possibles escenaris futurs a l'entorn de l’energia, partint d’una conversa presencial però també a través d’Internet i amb el suport de plataformes multimèdia (videoblogging), ràdio i televisió. Hi podeu començar a participar des de ww.ourenergyfutures.org/haveyoursay. El plantejament és que les crisis mundials d’energia no poden ser resoltes només per la tecnologia. És per aquest motiu que els organitzadors d’aquest acte creuen que la creació d’una interfície eficaç de debat entre la ciència i la societat és un pas essencial per afrontar el problema. Els possibles futurs de l’energia són molt incerts, però sens dubte molt importants.”

Serà el 22 d’octubre per la tarda i és una activitat gratuïta. Si us voleu apuntar, entreu a "Reserves on-line d’activitats", a la pàgina de l’obra social de La Caixa. No us espanteu, sembla que calgui fer un pagament però és gratuït.

Aquest és el link amb la informació http://obrasocial.lacaixa.es/apl/actividades/activitats.actividad_ca.html?idActividad=41917

Nosaltres ens hi hem apuntat amb la intenció de seguir-ho via web, ja us explicarem què ens ha semblat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada