dimarts, 5 de juliol del 2011

Kit formatiu per a primària sobre la Lluita contra la Desertificació (UNESCO)



La UNESCO y el secretariat de la Convenció de les Nacions Unides per a la Lluita contra la Desertificació (UNCCD) (en col·laboració amb els governs d’Itàlia i Suïssa) han desenvolupat un kit de materials disponibles online que volen servir de suport per explicar als nois i noies de primària la importància de lluitar contra la desertificació.



El kit, que està disponible en anglès, francès i castellà, inclou un còmic que es pot veure online, material de suport per als educadors, un glosari i un plegat d’informació addicional sobre casos de lluita contra la desertificació en diferents països (entre altres, Espanya).


A més, a la “Guía educativa para el maestro” es fa esment a la importància de donar suport a les ENERGIES RENOVABLES: ”Para que el desarrollo sea sostenible debe, entre otras cosas, basarse en conocimientos científicos y tecnológicos. Los últimos avances pueden aportar soluciones al problema de la desertificación como por ejemplo, mejorar los sistemas tradicionales de producción, rehabilitar los suelos, aumentar la producción de cereales o carnes, detener la degradación ambiental y utilizar nuevas fuentes de energía.” I explica diferents tipus d’energies renovables i perquè s’han de substituir les tradicionals.


Enllaç a la web: http://www.unesco.org/mab/doc/ekocd/spanish/index.html



La foto de l’incendi dels pous de petroli de Kuwait forma part de la nostra obra BIODIVERSITAT (http://www.tibidaboedicions.cat/node/31).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada